Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIICOT: Două persoane reținute și nouă sub control judicar, într-un dosar de contrabandă cu ţigări

diicot3

Procurorii Biroului Teritorial Botoşani al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au emis două mandate de reţinere şi nouă mandate de control judiciar în urma celor 23 de percheziţii efectuate, joi, într-un dosar de contrabandă cu ţigări, a declarat, pentru AGERPRES, prim-procurorul Lăcrămioara Holca. 

Potrivit acesteia, cele două persoane reţinute urmează a fi prezentate în cursul zilei de vineri în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, cu sprijinul lucrătorilor Serviciului Judeţean Anticorupţie Botoşani, sub coordonarea procurorului DIICOT Botoşani, au efectuat joi dimineaţă percheziţii la 23 de locaţii aparţinând unor persoane suspecte a fi implicate într-un grup infracţional ce avea preocupări în sfera contrabandei cu ţigări. 

Percheziţiile au avut loc la locuinţele unor persoane suspecte a fi organizate într-un grup infracţional care avea ca principală preocupare colectarea şi distribuirea pe raza judeţului Botoşani şi Suceava a ţigărilor de contrabandă provenite din Republica Moldova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.