Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dilema PNL de la Sectorul 6 pe sfârșit - Cine e favoritul/ surse

www.hotweek.ro
pnl dosar sector

Sectorul 6 al Capitalei a devenit o telenovelă liberală. Deși stau catastrofal în opțiunile cetățenilor din Sectorul 6, liberalii nu au reușit să se decidă cu ce personaj pe post de candidat vor merge la Primăria Sectorului 6 pot limita proporțiile dezastrului. Cine ar fi alesul? Viceversa sau schimbarea schimbării.

Sondajele de opinie inițiale nu au convins. Daniel Tulugea ar fi avut inițial mai mult, dar a fost preferat Răzvan Mironescu care era susținut de primarul Rareș Mănescu.

Șefii nu au fost mulțumiți și în următorul sondaj intern l-au măsurat și pe independentul Ștefan Florescu alături de Răzvan Mironescu. Fără nici o surpriză Ștefan Florescu a ieșit cu mult în fața lui Mironescu, dar de această dată (prin vot) șefii naționali ai PNL au decis că nu e în regulă să se meargă pe mâne lui Florescu deși negocieri intense cu el au existat.

Au schimbat președintele filialei de sector și a urmat o a III-a cercetare care a reliefat că dezastrul electoral pentru PNL este și mai mare. În sondaj a fost inclus un prim-vicepreședinte național al PNL, Adriana Săfroiu, care ar fi avut și ea mai mult decât favoritul primarului pe funcție.

Au urmat presiuni și negocieri și rezultatul? Cel mai probabil se va merge pe mâna lui Răzvan Mironescu care beneficiază totuși de sprijinul filialei și al primarului pentru că o candidatură a Adrianei Săftoiu ar fi adus la start un candidat mai bun în sondaje, dar care au fi fost boicotat chiar de liberali.

Cum Răzvan Mironescu este coleg de lojă masonică cu Gabriel Mutu, candidatul PSD e clar că învingătorul e știut dinainte.

Anunțul oficial al candidatului la Primăria Sectorului 6 urmează să fie făcut chiar în aceste zile deși se mai poartă negocieri intense.

Vezi și: Ei sunt CRIMINALII de la Bruxelles / FOTO

Vezi și: Raport secret. Detalii ȘOC despre atentatele de la Paris

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.