Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo a UMILIT-O pe Steaua: Cea mai frumoasă coregrafie din România, Reghe e pe făraș / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam petarda Steaua Dinamo Steaua

Steaua continuă să joace extrem de prost în acest sezon. Aproape eliminaţi din Europa, vicecampionii au pierdut şi Derby de România cu Dinamo. Deşi a deschis scorul încă din primul minut prin Boldrin, din penalti, trupa lui Laurenţiu Reghecampf a primit trei goluri şi a pierdut umilitor duelul cu câinii. Hanca, Nedelcearu şi Nemec au marcat golurile trupei lui Ioan Andone. Chiar dacă a fost învinsă, Steaua rămâne prima în Liga I, dar Laurenţiu Reghecampf este aproape de demitere.

La prima acțiune de atac a Stelei, De Amorim a fost faultat de Penedo, iar Hațegan a dictat lovitură de la 11 metri pentru roș-albaștri, în secunda 9. Boldrin a executat perfect lovitura de la 11 metri. În minutul 36, Pintilii l-a împins pe Busuladzici în careu, iar Hațegan a dictat lovitură de la 11 metri. Hanca a înscris, deși Niță a fost pe minge. Dinamoviștii au preluat conducerea în secvențele de final ale primei reprize. Nistor a executat o lovitură liberă, Nemec a trimis cu capul din marginea careului în zonă centrală, de unde Hanca i-a pasat lui Nedelcearu. Acesta din urmă a preluat excelent și a trimis mingea în poartă dintre doi adversari. Dinamo și-a majorat avantajul în minutul 58, după o gafă de proporții în defensiva Stelei. Tamaș și Niță s-au încurcat reciproc, iar Nemec a profitat de erorare și a reluat în poarta goală.

Dinamoviştii din tribune au realizat o nouă coregrafie inedită în două episoade.

EPISODUL 1

Din peluza dinamovistă s-a ridicat o pânză uriașă, iar nocturna s-a stins în momentul în care cei 22 de jucători se salutau la mijlocul terenului. În acel moment, pe respectiva pânză au fost proiectate imagini VIDEO cu golurile lui Dinamo din meciurile cu Steaua.

Fondul sonor a fost asigurat de melodia lui James Last - This is my song, celebrul generic al emisiunii Telecinemateca, de pe TVR 1.

EPISODUL 2

După aprinderea nocturnei, dinamoviștii au completat coregrafia cu un alt moment: peluza a fost acoperită de cartoane albe, iar pânzele ridicate au construit o imagine 3D în care erau prezentați doi suporteri ce intrau pe stadionul "Ștefan cel Mare". Dedesubt, a fost afișat mesajul: "De mână cu cei mici, redăm culoare vieții!" Toată producția dinamovistă a întârziat startul derby-ului cu aproximativ 10 minute, conform gsp.ro.

După coregrafie, ultraşii câinilor au dat foc plăcuțelor de la coregrafie. Suporterii "câinilor" au aprins bucățile de carton, iar câteva au fost aruncate în fața peluzei, lângă bannerele publicitare de pe marginea gazonului. Unul dintre acestea s-a aprins, provocând un fum gros, iar pompierii prezenți la meci au intervenit de urgență și au îndepărtat pericolul. Incidente au fost și la Tribuna a 2-a, unde stă Sud Dinamo. Suporterii dinamoviști s-au luat la bătaie între ei. Totul s-a încheiat însă după doar câteva secunde.

VIDEO CU GOLURILE

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.