Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo, înfrângere dramatică în Cupa EHF cu Magdeburg

CS Dinamo București

Dinamo a pierdut dramatic meciul cu Magdeburg în Cupa EHF, chiar dacă a condus și cu 5 goluri. La pauză, Dinamo a intrat cu 4 goluri, 18-14, dar nemții au revenit și au preluat conducerea. Totuși, liderii României au egalat la 31, dar nu au putut ține ritmul. S-a terminat 34-33 pentru Magdeburg.

La o săptămână de la victoria de senzație de la Pamplona, Dinamo a cedat pe teren propriu, într-un meci în care a condus la pauză cu patru goluri, 18-14.

Dinamo a început bine, a condus cu 2-0, dar Magdeburg a menținut echilibrul în joc în primul sfert de oră. Dinamo s-a desprins la patru goluri în minutul 18, 11-7, apoi a condus la cinci goluri, 13-8 (20), 16-11 (26), 17-12 (29), pentru ca la pauză scorul să fie 18-14.

Echipa lui Eliodor Voica a condus la cinci goluri și în repriza a doua, 21-16 (35), după care jocul dinamoviștilor s-a rupt. Magdeburg a reușit nouă goluri, iar Dinamo doar unul în următoarele șase nouă, iar pe tabelă scorul a devenit egal, 22-25 (44).

Dinamo a avut șansa de a reveni, dar nu a reușit decât să egaleze, 31-31 (57), Magdeburg învingând în final cu 34-33.

Pentru Dinamo au marcat Ciprian Șandru — 9 goluri, Pierre Yves Ragot 7, Jakov Vrankovic 6, Mihai Asoltanei 3, Flavius Cîmpan 2, Dan Savenco 2, Liviu Mironescu 2, Ibrahim Diaw 1, Marius Mocanu 1.

Golurile oaspeților au fost marcate de Robert Weber 9, Michael Damgaard Nielsen 7, Nemanja Zelenovic 5, Marko Bezjak 4, Yves Grafenhorst 3, Vincent Sohmann 2, Jens Schoengarth 2, Jacob Bagersted 1, Michael Haas 1.

Au arbitrat francezii Karim Gasmi și Raouf Gasmi, iar delegat EHF a fost norvegianul Svein Olav Oie.

În clasament, pe primul loc se află SC Magdeburg, cu 4 puncte, urmată de Fraikin BM. Granollers, 2 p, Dinamo București, 2 p, Aalborg Handball, 0 p.

Următorul meci al dinamoviștilor va avea loc pe 27 februarie, în deplasare cu danezii de la Aalborg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.