Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directoarea grădiniţei private care ar fi agresat mai mulţi copii, reţinută

pedofili

Directoarea grădiniţei particulare care ar fi agresat mai mulţi copii a fost reţinută miercuri şi urmează să fie prezentată joi cu propunere de arestare preventivă magistraţilor Judecătoriei Sectorului 5. 

Ea a fost audiată la Secţia 17 de Poliţie şi ulterior s-a decis reţinerea sa pentru 24 de ore pentru rele tratamente aplicate minorului. 

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu cu privire la posibile agresiuni exercitate asupra copiilor de la grădiniţa particulară Flipper din Bucureşti, potrivit unui comunicat de presă. 

Sursa citată arată că, din articolele de presă care au relatat cazul, reiese că directoarea respectivei grădiniţe este acuzată că ar fi agresat mai mulţi copii, agresiuni care au fost surprinse de camerele de supraveghere. 

Avocatul Poporului aminteşte şi de informaţiile făcute publice de către Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, conform căreia "din datele şi probele administrate într-o cauză, întemeiată pe sesizările a două persoane, a rezultat presupunerea rezonabilă că directorul unei instituţii particulare de învăţământ preşcolar a exercitat acte de violenţă asupra a doi minori înscrişi în programul de învăţământ", informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.