Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Discurs EXTREM al lui Viktor Orban: Atacul premierului Ungariei

orbanViktor

Liderii europeni acţionează împotriva oamenilor în ceea ce priveşte problema migraţiei şi ar trebui să-şi reconsidere total politicile, a declarat vineri premierul ungar Viktor Orban în interviul său periodic pentru postul de radio public (Kossuth), potrivit MTI.

''Totuşi, oricât de mult finanţează George Soros organizaţiile civile şi oricât de mult poate el încerca să intre în presă cu miliardele lui şi să provoace scandal, adevărul este că guvernele occidentale acţionează contra propriilor oameni cu politicile privind migraţia. Întrucât Europa este construită pe democraţie, mai devreme sau mai târziu, aceasta este liniştea dinaintea furtunii. Toată lumea simte tensiunea'', a spus Orban.

Citește și: ÎNFIORĂTOR Doi lei au fost împușcați după ce un tânăr sinucigaș s-a aruncat în cușca lor / VIDEO

Partidul premierului ungar Viktor Orban, Fidesz, l-a acuzat în repetate rânduri pe George Soros că oferă sprijin financiar pentru ''imigraţia ilegală necontrolată'' în Ungaria.

La începutul lunii octombrie, miliardarul american de origine maghiară a cerut Uniunii Europene să primească în fiecare an cel puţin un milion de imigranţi extracomunitari, care să fie împărţiţi între statele membre prin mecanismul cotelor obligatorii.

Citește și: Un oraș din Spania a INTERZIS jucăriile sexuale: Ce pățesc cei care au așa ceva

Guvernul de la Budapesta a reacţionat şi atunci, şeful de cabinet al premierului ungar acuzându-l pe George Soros că ''bombardează opinia publică internaţională cu planurile lui de reînnoire globală''.

Şeful executivului ungar a confirmat că guvernul de la Budapesta intenţionează să închidă centrul de primire a refugiaţilor de la Bicske.

Citește și: INCREDIBIL Soția și cumnatul lui Condrea, cu bodyguarzi la DNA

Pe de altă parte, referitor la o eventuală ieşire a Marii Britanii din Uniunea Europeană, Orban a spus: ''Suntem bucuroşi să ne aflăm într-o alianţă cu Marea Britanie, dar nu ne putem aroga dreptul de a le spune britanicilor ce să facă''.

Marea Britanie va organiza în 23 iunie un referendum cu privire la oportunitatea ieşirii din Uniunea Europeană, eveniment cu implicaţii importante pentru statutul său politic, economic şi comercial, scrie agerpres.ro.

Citește și: VESTE MARE pentru Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.