Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Discuţie telefonică Tsipras-Hollande

tsipras merkel hollande

Preşedintele elen Prokopis Pavlopoulos şi premierul Alexis Tsipras au purtat luni o discuţie telefonică cu şeful statului francez, Francois Hollande, într-o pauză a reuniunii desfăşurate între liderii politici greci, a anunţat o sursă guvernamentală de la Atena, preluată de Reuters, AFP şi ANA.

Principalii reprezentanţi ai guvernului şi şefii partidelor de opoziţie s-au întâlnit de la ora locală 10.00 de reşedinţa preşedintelui Pavlopoulos, la o zi după ce populaţia a respins categoric, prin referendum, cu peste 61% din voturi, propunerile de acord ale creditorilor internaţionali.

La finalul reuniunii ar urma să fie anunţat şi numele succesorului lui Yanis Varoufakis, care a demisionat luni din funcţia de ministru de finanţe.

Cancelarul german Angela Merkel şi preşedintele francez François Hollande au programată luni seară, la Palatul Elysee, o întâlnire urmată de un dineu de lucru, 'pentru a evalua consecinţele referendumului din Grecia', a anunţat duminică preşedinţia franceză, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.