Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dispare magia? Disney amprentează copiii la fel ca pe adulţi

Copiii din Orlando, Florida, şi nu numai ei, se vor putea bucura de un strop de magie marca Disney chiar de la intrarea în celebrul parc de distracţii. Ei vor fi supuşi unor reguli stricte, fiind amprentaţi pe scaner.

Citeşte şi: 20 de PERCHEZIŢII DIICOT în 10 judeţe, alături de anchetatori italieni

"Walt Disney World a început să ceară copiiilor între 3 şi 9 ani să le fie scanate amprentele degetelor la intrarea în parcul tematic, la fel ca şi copiii mai mari sau adulţi", transmite Orlando Sentinel.

Potrivit sursei citate, măsura a fost introdusă pentru "a bloca folosirea tichetelor false sau cele care sunt împărţite pe grupuri".

Există totuşi o portiţă de scăpare. Daca părinţii minorilor nu doresc ca aceştia să fie amprentaţi, sa va folosi amprenta adulţilor pe acelaşi bilet de intrare.

Citeşte şi: Liviu Dragnea anunță când va fi DECISĂ soarta lui Victor Ponta în PSD

"Măsura impusă în luna august a fost o decizie prin care încercăm să evităm furtul de tichete, care ulterior ar fi folosite în numele cumpărătorilor de bună credinţă", a spus un reprezentant al celebrului parc de distracţii.

Cu toate explicaţiile date până acum, cei care au aflat despre noua procedură susţin pe reţelele de socializare că este doar o altă metodă conspiraţionistă pentru a crea o bază de date a copiiilor.

Citeşte şi: Preşedintele ŞOC: "Vă voi mânca de vii! Nu glumesc"

Walt Disney World a fost construit în 1971 şi este un parc de distracţii din Florida, situat între Miami şi Orlando. Resortul este destinaţia de vacanţă cea mai vizitată din lume, cu peste 52 de milioane de oaspeţi anual.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.