Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Disperare în Bucureşti. Martor ocular: 'E un haos total' / UPDATE: 26 de morți

UPDATE / Raed Arafat şi Gabriel Oprea au revenit cu declaraţii cutremurătoare. "Sunt deja 26 de morţi şi 180 de răniţi. Am anunţat preşedintele şi primul ministru. A început ancheta. Ne sprijină şi Armata. Mergem să facem un tur la toate spitalele", a spus vicepremierul.

Raed Arafat a anunţat numărul la care se poate suna pentru a afla informaţii despre decedaţii, dar şi despre răniţii din incendiu. 021.206.92.91. "Trebuie să fim ajutaţi pentru a identifica multiplele victime. Majoritatea celor din club nu aveau acte de identitate la ei", a spus Arafat.
Bucureştiul e în stare de alertă. Explozia dintr-un club bucureştean a produs zeci de victime. Un martor ocular, aflat în stare de şoc, a povestit totul pentru Digi 24. "Incendiul s-a extins imediat din cauza spaţiului mic. E un haos total aici. Din cauza materialelor inflamabile, totul a luat foc imediat", a spus Alin Pândaru.
Bărbatul e disperat. "Au fost efecte pirothnice, iar scânteile au ajuns pe un stâlp, care avea lângă el niște bureți și s-a aprins și tavanul. Oamenii s-au îmbulzit spre ieșire, nu a fost un incendiu mare. Oamenii au murit din cauza fumului. Eram 600 de oameni acolo. E foarte grav ceea ce se întâmplă. Am văzut mulţi morţi, oameni disperaţi, arşi. Am reuşit să scot un prieten de acolo şi am fugit cât am putut de acolo. Majoritatea sunt arşi şi nu pot să respire. Focul s-a extins imediat spre plafon. E disperare totală", a spus bărbatul.
Vezi REACȚIA președintelui Klaus Iohannis: Sunt cutremurat

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.