Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DISPERARE sau CALCULE reci: PNL ar primi traseiștii înapoi

pnl

PNL-ul pare să aibă resursă umană foarte precară. Din calculele făcute și-au dat seama că nu pot câștiga mult la alegerile locale dacă nu fac ceva să îi readucă în partid pe cei care au plecat dintr/un motiv sau altul la PSD, UNPR sau ALDE la momentul în care prin Liviu Dragnea s-a promovat celebra ordonanță a legalizării traseismului politic în rândul aleșilor locali.

Invitat la Adevarul Live, în contextul alegerilor locale de anul viitor, Tinel Gheorghe a precizat că PNL ar putea decide reprimirea anumitor primari traseişti, trecuţi la PSD în perioada campaniei pentru alegerile prezidenţiale, în urma celebrei ordonanţe care le-a permis migraţia politică.

"Trebuie să fie făcută o analiză a fiecărui caz. Acolo unde edilul a plecat pentru a finalizat anumite proiecte, cred că partidul va trebui să deschidă uşa. Încă o dată vă spun, sunt primari şi primari: sunt primari care au şanse să îşi câştige mandatul, dar şi primari care nu au şanse.

Partidul va trebui să facă o analiză. Până la urmă, miza PNL este că câştige alegerile locale. Nu dă bine ce spune eu acum, noi am fost adversari înversunaţi ai Ordonanţei 55, însă raţiunea politică ar trebui să primeze şi sunt convins că şi PSD, pentru localele din 2016, dacă va avea posibilitatea să ia primari care vor dori să candideze pe listele PSD, o va face", a mai spus Tinel Gheorghe, la Adevarul Live.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.