Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIVORȚ în Generația de Aur: A fost 'ruinat' de fosta soție

generatia de aur

Judecătorii au admis acţiunea de divorţ a lui Dorinel Munteanu şi au desfăcut căsătoria "încheiată între părţi la data de 10 septembrie 1988, în faţa delegatului de stare civilă din cadrul Consiliului Local Bocşa şi înregistrată în Registrul stării civile sub nr. 111/10 septembrie 1988, prin acordul ambilor soţi".

Citește și: FMI și-a ales un nou șef: Va conduce Fondul Monetar Internațional în următorii cinci ani

Simona-Nicoleta Munteanu va păstra numele dobândit în urma încheierii căsătoriei, acela de "Munteanu". Potrivit spynews.ro, Dorinel Munteanu trebuie să-i plătească acesteia o "prestaţie compensatorie în cuantum de 1.500 euro lunar în situaţia în care aceasta nu realizează nici un venit sau dacă realizează venituri inferioare sumei de 20.000 euro/lunar, 2.500 euro/lunar în situaţia în care pe viitor va realiza un venit lunar de peste 20.000 euro/lunar, 3.500 euro/lunar pentru un venit lunar de peste 30.000 euro/lunar, respectiv 4.500 euro/lunar pentru un venit mai mare de 50.000 euro/lunar, la care se adaugă suma de cel mult 2500 euro/lunar pentru cheltuielile curente din Germania (asigurare imobil, impozit, asigurare maşini, curent, apă, telefon)".

Vezi și: Primarul unui oraș, condamnat la închisoare cu executare

Decizia nu este definitivă. În acelaşi timp, judecătorii au decis "efectuarea unei anchete sociale prin comisie rogatorie internaţională de către instanţa competentă de la domiciliul acesteia din Germania". Simona şi Dorinel au împreună o fată, Bianca, de 24 de ani. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 27 de ani.

Vezi și: Calificare uriașă pentru HCM Baia Mare în sferturile Ligii Campionilor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.