Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Divorțul anului în România: Un miliardar, cărat pe braţe de bodyguarzi, la procesul cu soția

wowbiz.ro
Dan Adamescu

Un miliardar român a ajuns în ultimul hal. Târât în justiţie de soţie pentru a divorţa, acesta a fost cărat pe braţe de bodyguarzi în sala de tribunal.

Lupta in cel mai costisitor divort din Romania nu s-a incheiat. Dan Adamaescu, unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri si sotia lui s-au intalnit joi in fata judecatorului.

Vezi şi: Mihai Gâdea, atac extrem de dur la adresa 'descoperitului' Robert Turcescu: 'Ce nenorocit'

Dan Adamescu a fost carat pe brate de bodyguarzi. Judecatorul a audiat martorii femeii care s-a straduit sa arate ca sotul a fost infidel si ca atare, trebuie sa primeasca o parte mai mare din averea de 700 de milioane de euro. Carat pe brate de doi bodyguarzi, Dan Adamescu a intrat in sala de judecata cu capul plecat. Sotia lui in schimb, a venit la instanta pregatita cu toate armele. A adus martori care sa ii sustina acuzatiile potrivit carora sotul i-ar fi fost infidel in repetate randuri si ar fi umilit-o public.

Citeşte şi: Traian Băsescu îi răspunde lui Cătălin Predoiu: 'Suntem gata să facem alianță cu PNL'

Lupta pentru averea estimata la 700 de milioane de euro a omuluiii de afaceri se complica. Joi, sotia lui Dan Adamescu a depus in instanta inscrisuri si cu care demonstra spune ea infidelitatile sotilui. Astfel spera sa primeasca cele 20 de milioane de euro despagubire cerute in instanta dar si jumatate din averea omului re afaceri. Si Dan Adamescu a chemat doi martori care sa sustina in fata judecatorilor varianta lui. Cei doi se judeca de anul trecut, cand Carmen Adamescu a cerut divortul si jumatate din averea estimata la 700 de milioane de euro., anunţă ProTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.