Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Divorţ ŞOC în fotbalul românesc: Un jucător din Generaţia de Aur s-a separat de soţie după aproape 30 de ani

divort

Şoc în fotbalul românesc. Unul dintre cei mai buni şi apreciaţi atacanţi din istoria naţionalei are mari probleme. Atacantul Generaţiei de Aur, Florin Răducioiu se desparte de soţie după aproape 30 de ani de relaţie, conform wowbiz.ro.

Citeşte şi: CUTREMUR în Ucraina: Băiatul unui ministru, ÎNCĂTUŞAT pentru fapte extrem de grave / VIDEO

Raducioiu a plecat din casa pe care o avea in Italia, la Brescia, intrucat relatia cu sotia sa nu mai functiona.  Impreuna cu Astrid si cei doi baieti ai sai, Andrea, in varsta de 17 ani, si Alessandro, de 13 ani, “Marele blond”, asa cum a fost alintat fotbalistul de iubitorii sportului, s-a retras in oaza lui de liniste, o casa din Roquebrune-Cap-Martin, localitate situata in imediata apropiere de Monte Carlo. Ani de zile, atacantul nationalei a locuit acolo unde a făcut investitii in imobiliare. Din păcate, acestea nu au mers prea bine. “Intrase in faliment, nu se mai putea face nimic! A fost nevoit sa isi vanda si vila din Monaco! De aceea, s-a intors in Italia, la Brescia, si a inceput sa profeseze ca antrenor”, au povestit persoane din preajma vedetei, conform sursei citate.

Citeşte şi: Schimbări masive în legislație: Decizia autorităților care va afecta mii de oameni

“Nu s-au mai inteles si s-a ajuns la divort! Acum, ei sunt despartiti!”, au comentat apropiatii. Răducioiu a confirmat şi el plecarea din Italia. “Nu mai locuiesc in Italia in acest moment! Familia sta acolo, iar eu la Bucuresti. Baietii mei sunt destul de mari, iar eu… am o problema personala cu sotia! Insa, nu vreau sa intru in detalii acum”, a declarat Raducioiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.