Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Divorţul anului în politică: S-a separat de soţie după 7 ani

Simona Steriu

Ăcesta poate fi divorţul anului în România. Un cunoscut politician s-a despărţit de soţie după şapte ani.

Citeşte şi: Doliu la Hollywood: Un actor celebru a încetat din viaţă / VIDEO

Fostul sef al UNPR, care conduce acum filiala PMP Bucuresti s-a decis sa puna capat casniciei cu o diplomata de succes, care lucreaza la Los Angeles. Valeriu Steriu marturiseste insa ca nu este gelos pe Ethan Hawke, un celebru actor de la Hollywood cu care sotia lui s-a afisat de curand pe Facebook.

Valeriu Steriu a intentat procesul de divort intr-o casnicie care nu a rezistat decat sapte ani. De mai bine de un an, sotia lui, Simona, s-a mutat in Statele Unite ale Americii, unde este consilier economic la consulatul nostru din Los Angeles.

Citeşte şi: Explozie puternică în Spania: Zeci de răniţi

“Este frumoasa, este desteapta, dar fiecare e pe directia lui. Eu sunt pasionat politic, ea e deja mult mai atrasa de partea ce se poate genera pentru Romania de-acolo. In aproape un an si jumatate, ne-am vazut doar de doua sau de trei ori cate o saptamana, fiecare cu alte prioritati. Fiecare isi vede de ritmul si de viata lui”, spune Steriu, conform ProTV. Fost consilier prezidential pe vremea cand seful statului era Traian Basescu, devenit sef al filialei PMP Bucuresti dupa ce a acceptat absorbtia UNPR-ului la sefia caruia a fost dupa debarcarea lui Gabriel Oprea, Valeriu Steriu jura ca nu gelozia l-a impins la divort. Nu este invidios nici macar pe celebrul actor american Ethan Hawke, alaturi de care doamna Steriu s-a afisat acum cateva zile in public informează PRO TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.