Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA a dat o nouă lovitură: Un greu, pe mâna procurorilor

www.ziarulincomod.ro
dna ploiesti

Procurorul general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel (PCA) Ploieşti, Liviu Tudose, a fost adus, miercuri după-amiază, cu mandat la sediul DNA Ploieşti, surse judiciare declarând că procurorii au obţinut aviz din partea Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) pentru reţinerea şi arestarea preventivă a acestuia. Tudose a mai fost miercuri dimineaţă la DNA, el fiind la acel moment citat ca suspect în dosarul clasat în 2014 de procurorul Lucian Papici.

La sediul DNA Ploieşti va mai fi adus cu mandat şi procurorul Aurelian Mihăilă, fost adjunct al PCA Ploieşti, pentru care, de asemenea, DNA a obţinut aviz pentru reţinerea şi arestarea preventivă a sa, au precizat sursele citate. Conform acestora, Liviu Tudose este acuzat în acest dosar de luare de mită şi furnizare de informaţii confidenţiale, iar procurorul Aurelian Mihăilă este acuzat de cercetare abuzivă şi furnizare de informaţii nedestinate publicităţii. De asemenea, fostul subsecretar de stat în MAI, Viorel Dosaru, este acuzat de luare de mită (două infracţiuni), favorizarea infractorului şi furnizarea de informaţii nedestinate publicităţii, iar Constantin Ispas, fostul şef al DGA Prahova, este acuzat de luare de mită şi furnizarea de informaţii nedestinate publicităţii.

Dosaru s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA Ploieşti, el fiind citat în calitate de suspect în această speţă şi a părăsit sediul DNA fără a face declaraţii presei. Şi Dosaru va fi adus la DNA cu mandat, în timp ce Ispas s-a prezentat la sediul instituţiei în urma citaţiei, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.