Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA a intrat în institutele de sondare/ UPDATE

DNA

Procurorii DNA intră pe un tărâm extrem de ofertant, chiar în buza alegerilor parlamentare. Cazul Bogdan Olteanu are ramificații nebănuite și implicații politice dintre cele mai serioase.

Citeşte şi: SURSE DNA pregătește un nou dosar pentru Gabriel Oprea: Ce acuzații fac procurorii

Surse judiciare susțin că la DNA au ajuns șefii institutului de sondare INSOMAR, cel care în anul 2008 era controlat de Sorin Ovidiu Vântu. Din stenogramele procurorilor DNA reiese faptul că Vântu i-a promis lui Olteanu inclusiv servicii de marketing electoral, iar procurorii au verificat.

Șefii INSOMAR au recunoscut totul în fața procurorilor DNA și au explicat cum, în campania electorală din 2008, i-au oferit servicii de consultanță politică lui Bogdan Olteanu. Conform surselor judiciare, aceștia au recunoscut faptul că au lucrat pe gratis pentru Olteanu și că i-au oferit acestuia atât date sociologice, cât și marketing politic.

La DNA a fost audiat și fostul șef al INSOMAR, Gelu Teodorescu, care a recunoscut că institutul a lucrat pentru a-l scoate pe Bogdan Olteanu deputat în anul 2008.

UPDATE: conform surselor judiciare se pare că șefii INSOMAR ar recunoscut inclusiv faptul că i-au trasat lui Bogdan Olteanu colegiul pe care trebuie să candideze și l-au consiliat în permanență pe timpul campaniei electorale.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.