Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA calcă accelerația în dosarul Tel Drum. Mișcări importante pregătite pentru astăzi (surse)

DNA

În timp ce Parlamentul a prins avânt în demersul de modificare a legilor justiției, Direcția Națională Anticorupție calcă și ea accelerația în dosarul Tel Drum, în care principalul vizat peste Liviu Dragnea, președintele PSD și al Camerei Deputaților.

Surse juridice precizează pentru STIRIPESURSE.RO că marți, la sediul DNA, urmează audiari importante în acest dosar, încă de dimineață, nefiind exclus ca audierile să continue până seara, cu nume grele chemate în fața tinerei procuroare de caz Alexandra Lăncrănjan.

Vezi și: Tudor Chirilă, ieșire FURTUNOASĂ: 'Ăștia reglementează pragul la hoție. Ce naiba ne-a adormit acum de nu mai putem să protestăm ca atunci'

Potrivit DNA, Liviu Dragnea, președintele CJ Teleorman la data faptelor, este cercetat pentru constituire de grup infracțional organizat, două infracțiuni de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene și două infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase pentru sine sau pentru altul.

În dosar mai sunt urmărite penal alte opt persoane pentru fapte similare.

DNA precizează că prezentul dosar s-a constituit pe baza unei sesizări a Oficiului european antifraudă (OLAF) transmise la 30 septembrie 2016, privind suspiciunea săvârșirii mai multor infracțiuni, între care obținerea nelegală, pe bază de documente false, a unor finanțări din fonduri europene pentru lucrări de reabilitare de drumuri județene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.