Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA - Detalii OFICIALE după perchezițiile de la Guvern

breaking news stiripesurse.ro

DNA a anunţat că luni, între orele 15:00 - 18.00, au avut loc percheziţii în cinci locații situate în sediul unei instituții publice, răspunsul fiind transmis în urma unei solicitări a ȘTIRIPESURSE.RO de a oferi precizari în legătură cu acţiunea care a avut loc la Guvern şi în urma căreia au fost ridicate documente.

UPDATE: Care ar fi fost țintele procurorilor DNA

SUA intră 'cu bocancul' în Venezuela: Sancțiuni DURE împotriva 'dictatorului' Maduro, după violențele din zilele trecute

„Ca răspuns la solicitările formulate de reprezentanți ai mass media în contextul apariției în spațiul public a unor informații, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:
Ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, în cursul zilei de 31 iulie 2017, între orele 15.00 - 19.00, au fost efectuate percheziții domiciliare în 5 locații situate în sediul unei instituții publice din București.
Perchezițiile au fost efectuate în cadrul unui dosar penal aflat pe rolul Secției de combatere a corupției, dosar ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție comise în cursul lunii iulie 2017.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.”, se arată în comunicatul remis presei.

DNA a efectuat, luni, percheziții la sediul guvernului. Conform unor surse judiciare, procurorii au verificat diferite documente și au ridicat și câteva dosare. STIRIPESURSE.RO a intrat în posesia unor informații direct din interiorul anchetei. Se pare, conform surselor judiciare, că vizat de percheziții a fost Secretariatul General al Guvernului, condus de Mihai Busuioc, apropiat al lui Liviu Dragnea.

O altă țintă a procurorilor a fost sediul Ministerului pentru Relația cu Parlamentul. Acesta se află tot la Palatul Victoria și e condus de Viorel Ilie, numit nou în guvernul Mihai Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.