Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA ia cu asalt lumea justiţiei: un avocat, trimis în judecată pentru trafic de influenţă

sigla dna

Direcţia Naţională Anticorupţie ia cu asalt şi lumea justiţiei. Procurorii au dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a unui avocat din cadrul Baroului Timiş. Este vorba de Panduru Cosmin, pe care procurorii îl acuză de trafic de influenţă, anunţă DNA într-un comunicat de presă remis ŞTIRIPESURSE.RO. 

"În cursul anului 2017, în contextul desfășurării unui proces civil de partaj, inculpatul Panduru Cosmin, în calitate de avocat în cadrul Baroului Timiș, a pretins de la una dintre părțile implicate în cauză suma de 2.000 euro.  Banii respectivi au fost pretinși pentru ca inculpatul să intervină pe lângă un executor judecătoresc și să-l determine să permită persoanei respective ca, printr-o modalitate ilicită, să vândă un imobil, astfel încât acesta să nu mai poată fi supus procedurii de executare silită. Ulterior, în același context, în perioada august – septembrie 2017, inculpatul Panduru Cosmin și-a mărit pretențiile la 4.000 de euro, din care 2.000 i-au fost remiși efectiv la data de 26 septembrie 2017.", se arată în rechizitoriul întocmit de procurori. 

Dosarul a fost trimis spre judecare la Curtea de Apel Timișoara, cu propunere de a se menține măsura preventivă dispusă în cauză.

Citeşte şi: Pleşoianu intervine în SCANDALUL iscat după petrecerea PSD. Atac DUR la adresa lui Iohannis şi Cioloş .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.