Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA investighează contractele unui senator PSD cu Primăria Ploieşti

DNA 1

Primarul demisionar al municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, se află în arest preventiv, în dosarul finanţării ilegale a clubului de fotbal Petrolul Ploieşti. Şi alte probleme planează asupra edilului, pentru că DNA Ploieşti solicită documentel cu privire la contractele încheiate de municipalitate cu firma senatorului PSD Augustin Mitu.

Senatorul Augustin Constantin Mitu este unicul asociat în firma AMIT Marketing SRL. Procurorii au solicitat documentele legate de licitaţiile câştigate de firma senatorului şi contractele încredinţare direct de primărie şi instituţiile subordonate.

În februarie 2014, la două luni de la înfiinţare, Amit Creative Production a încheiat un contract cu Serviciul Public de Finanţe Locale Ploieşti, în valoare 47.193 lei, fără TVA. Obiectul contractului l-a reprezentat tipărirea a 152.238 de înştiinţări de plată a impozitelor trimise în cutiile poştale ale ploieştenilor, la pachet cu o scrisoare a primarului Bădescu, potrivit ph-online.ro.

Tot în 2014, Mitu a obtinut 14.756 lei pentru realizarea si amplasarea unui banner pe sediul Politiei Locale din Bulevardul Independenţei. Senatorul Mitu a câştigat şi un contract în valoare de 16.000 lei pentru inscripţionarea a 17 autospeciale ale instituţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.