Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA l-a dat de gol: Un senator PNL a refuzat testul cu detectorul de minciuni

volosevici

Senatorul PNL Andrei Voloșevici, fost primar al Ploieştiului, trimis în judecată pentru abuz în serviciu şi trafic de influenţă, ar fi refuzat să fie supus testării poligraf pe care unul dintre denunţătorii săi ar fi acceptat-o şi ar fi trecut-o, au declarat, pentru AGERPRES, surse apropiate dosarului.

Potrivit acestora, două persoane ar fi formulat denunţuri împotriva lui Andrei Voloșevici, una dintre acestea fiind omul de afaceri Răzvan Alexe, cunoscut drept un apropiat al conducerii PSD Prahova şi al familiei Cosma, el fiind denunţător şi în ultimul dosar în care deputatul Sebastian Ghiţă a fost trimis în judecată.

Citește și: A pozat goală în avionul lui Donald Trump și e aproape să devină Prima Doamnă a SUA / FOTO HOT

Procurorii spun că, în calitate de primar al municipiului Ploieşti, în vara anului 2012, inculpatul a pretins unui om de afaceri (denunţător în cauză) suma de 80.000 lei pe care a primit-o în trei tranşe, în perioada campaniei electorale pentru alegerile locale (la care candida pentru obţinerea unui nou mandat). În schimb, o anumită firmă la care omul de afaceri avea interes trebuia să câştige un contract pentru executarea unei parcări supraterane în municipiul Ploieşti, finanţat de primărie. Ulterior, denunţătorul urma să obţină lucrări în subantrepriză la obiectivul respectiv.

Conform surselor citate, persoana care i-ar fi dat cei 80.000 de lei lui Voloșevici este Răzvan Alexe, fostul primar negând în faţa anchetatorilor aceste aspecte.

Citește și: Iulia Gorneanu, tânăra care s-a iubit cu Grigore Leșe: Sunt indecente aceste poze?

De asemenea, Volosevici ar fi refuzat să fie supus testării poligraf, în timp ce denunţătorul său ar fi acceptat testul, pe care l-a şi trecut.

Potrivit surselor apropiate dosarului, deputatul PSD Vlad Cosma, audiat în dosar, a spus ca nu are cunostință despre ce făcea Alexe cu senatorul Voloșevici. Vlad Cosma a fost trimis în judecată de procurorii DNA Ploieşti pentru fapte de corupţie într-un dosar în care a fost deferit justiţiei şi Răzvan Alexe.

Citește și: Selfie-urile cu filtre vor fi fi interzise: ‘Distorsionează creaţia lui Dumnezeu’

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.