Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA l-a pus sub urmărire penală pe Victor Ponta, iar Vasile Blaga anunță APOCALIPSA

ponta dna agerpres

PNL doreste sa preia guvernarea, iar anuntul a fost facut de copresedintele liberal Vasile Blaga. Acesta a declarat ca PNL va depune in toamna o motiune de cenzura impotriva guvernului Ponta, imediat dupa ce va incepe noua sesiune parlamentara. Asta ar putea însemna sfârșitul pentru Ponta, urmând a fi debarcat din fruntea guvernului.

Citește și: Cine ești tu, Victor Ponta?

Copresedintele PNL, Vasile Blaga l-a atacat dur pe premierul Victor Ponta. Blaga sustine ca acesta si-a pierdut autoritatea in partid. Liderul liberal a anuntat ca formatiunea pe care o conduce va depune in toamna o noua motiune de cenzura impotriva guvernului Ponta.

"Suntem pregătiți, avem un program, e public, avem și oamenii pregătiți, mai trebuie să creăm o majoritate. În toamnă vom depune o moțiune de cenzură. Victor Ponta nu mai are ce căuta în fruntea Guvernului României.

Grija lui e să stea agățat zi de zi de scaunul de la Palatul Victoria. În orice stat democratic, orice om în situația lui și-ar fi dat demisia, dar asta înseamnă să fii bărbat politic și să îți asumi când știi că faci rău țării tale", a spus Blaga la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.