Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA la Ministerul Educaţiei. Reacţia ministerului: Sunt vizate trei universităţi

DNA

Procurori ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie s-au aflat marţi dimineaţă la sediul Ministerului Educaţiei, unde au solicitat documente referitoare la admiterea studenţilor străini la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi în anul universitar 2015 - 2016. Ulterior, ministerul a emis un omunicat de presă pe acest subiect.

"Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice colaborează cu procurorii DNA pentru bunul mers al anchetei pe care aceştia o derulează. În acest sens, au fost puse la dispoziţia procurorilor documentele solicitate, respectiv informaţii referitoare la admiterea studenţilor străini la Universitatea de Medicină şi Farmacie ,,Grigore T. Popa” din Iaşi, pentru anul universitar 2015-2016. Nu în ultimul rând, la solicitarea anchetatorilor, a fost pusă la dispoziţie şi corespondenţa cu Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, cu Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara şi cu Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca. Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice a furnizat documentele solicitate şi va răspunde oricărei alte solicitări, pentru bunul mers al anchetei DNA", precizează ministerul.

Procurori ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie au efectuat marţi cinci percheziţii în municipiile Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara, dintre care patru au vizat sediile unor instituţii publice, într-un dosar privind fapte comise în 2015.

Vezi şi: Procurorii DNA au descins în București, Iași, Cluj și Timișoara. Ministerul Educaţiei, vizat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.