Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA lansează o nouă torpilă: Încă un ”greu” pus sub acuzare

dna

Nu aduce anul ce aduce DNA-ul! Procurorii anti-corupție au transformat un martor în suspect, iar personajul în cauză este unul celebru. Este vorba despre Antonie Iorgovan Junior. Judecatoarea Geaninei Terceanu, acuzată că a cerut 220.000 euro mită pentru a da o soluţie de achitare în dosarul transferurilor din fotbal, a fost confruntată astăzi cu avocatul Antonie Iorgovan Junior.

Vezi si: Dragnea, audiat la DNA în dosarul Govor

Acesta era suspectat că ar fi intermediat o parte din şpaga din partea lui Cristi Borcea - dar a negat o asemenea implicare, însă procurorii l-au acuzat de mărturie mincinoasă. Avocatul George Iorgovan a părăsit nemulţumit sediul DNA. Si asta pentru ca anchetatorii au decis să îl pună sub acuzare, să îl transforme din martor în suspect, acuzaţia fiind cea de mărturie mincinoasă.

Vezi si: Reactia lui Dragnea la retinerea lui Govor

Detaliile apar şi în referatul procurorilor, Geanina Terceanu l-ar fi jumulit de bani şi pe Cristian Borcea, achitat în acelaşi dosar. Potrivit procurorilor, în 2012, chiar înainte de pronunţarea hotărârii de achitare, Terceanu s-ar fi întâlnit cu avocatul George Iorgovan, fiul „părintelui Constituţiei“ Antonie Iorgovan, care îl apăra pe Borcea, de la care ar fi primit 10.000 de euro.

„Ştiu de la judecătoarea Terceanu Geanina că, înainte de pronunţarea hotărârii în dosarul Transferurilor, Borcea Cristian l-a trimis pe avocatul Iorgovan, fiul răposatului Antonie Iorgovan, să-i dea acesteia suma de 10.000 euro“, a declarat Teodoris Manole, scrie adevărul.ro

Vezi AICI de ce a fost reţinut Mircea Govor!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.