Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA o lasă fără avere pe Udrea: Sechestru pe bunuri de milioane de lei

elena udrea dna

Elena Udrea a fost adusă vineri cu duba la DNA, din arestul Poliţiei Capitalei, unde este plasată ca măsură preventivă în Dosarul Galei Bute. Procurorii nu au solicitat aducerea acesteia pentru audieri, ci pentru a-i aduce la cunoştinţă un proces verbal de instituire a unui sechestru.

Potrivit avocatului Elenei Udrea, anchetatorii au impus sechestru asigurator pe o parte a averii clientei sale. "S-a pus sechestru pe buni în valoare de câteva milioane de lei. Este o sumă pe care au calculat-o procurorii ca prejudiciu în acest dosar. S-a pus sechestru pe o sumă de imobile şi pe nişte părţi sociale ale unor societăţi. Probabil că sechestrul se va institui în cazul mai multor persoane", a declarat avocatul Marius Striblea.

DNA a pus sechestru şi pe averile unor alţi inculpaţi din dosar. "Procurorii anticorupție (...) au dispus instituirea măsurii sechestrului asigurător asupra mai multor bunuri mobile și imobile ce aparțin următorilor inculpați în dosarul 'Gala Bute': Elena Udrea, Rudel Obreja, Cornel Resmeriță, Miron Dorel Gardean, Miron Lupulescu și Ion Ariton ", arată DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.