Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA pregătește asaltul final: Ce au reușit procurorii fără să spună

dna

DNA se pregătește să dea asaltul final în unul dintre cele mai importante județe ale țării! În Prahova, procurorii au pus mâna pe oameni importanți din poliție, crimă organizată și anti-corupție. După ce i-au reținut pe 3 dintre cei mai imporanți șefi ai respectivelor instituții, procurorii DNA i-au convins să colaboreze și să toarne tot ce știu. Așa s-a ajuns ca adjunctul şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, Adrian Rădulescu, reţinut de procurorii DNA Ploieşti după mai multe ore de audieri, să fie a fost pus sub control judiciar și să nu se ceară arestarea sa.

Citește și: Victor Ponta anunță APOCALIPSA: O să vină și o să taie salariile

Surse judiciare susțin că Rădulescu a promis cooperarea totală cu procurorii, iar numel grele vor cădea în curând.

Adrian Rădulescu a fost audiat luni de procurorii anticorupţie, fiind ulterior reţinut sub acuzaţia de cercetare abuzivă.

Cei trei şefi din Poliţia Prahova reţinuţi - Constantin Ispas, Adrian Rădulescu şi Emanuel Saghel - urmau a fi prezentaţi marţi Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citește și: Mascații au luat cu asalt Spitalul Județean Mureș

Potrivit unui comunicat al DNA, şeful Serviciului Judeţean Anticorupţie Prahova din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, Constantin Ispas, a fost reţinut pentru luare de mită, trafic de influenţă (3 infracţiuni), spălare de bani, cercetare abuzivă, efectuarea de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea pe care o îndeplineşte o persoană şi folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, iar adjunctul IJP Prahova, Adrian Rădulescu, pentru două infracţiuni de cercetare abuzivă.

Citește și: Sorin Ovidiu Vântu vine cu DEZVĂLUIRI din presă: Sunt toți fostele slugi ale lui Băsescu

Ofiţerul de poliţie judiciară Emanuel Saghel - şef serviciu în cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti a fost reţinut pentru luare de mită, trafic de influenţă, şantaj şi folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii.

Citește și: Fosta amantă a lui Gheorghe Nichita e dată dispărută

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.