Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA pregătește cel mai mare cutremur: În martie explodează totul

bomba

Dosarul Microsoft, Dosarul Retrocedărilor, Dosarul EADS, Dosarul Gala Bute sunt cele mai răsunătoare cazuri de corupție în care sunt implicați oameni politici de cel mai înalt rang și afaceriști cu zeci de milioane de euro în conturi. Rețineri și arestări șocante, nume la care nimeni nu se gândea vreodată co vor ajunge cu cătușe la mâini au uimit opinia publică la sfârșitul lui 2014 și începutul acestui an.

Citește și: Traian Băsescu a fost demascat! Soția lui Adriean Videanu a fost la el acasă / FOTO

Însă, toate au fost doar vârful icebergului cazurilor anchetate de DNA. Adevăratul spectacol va atinge apogeul în luna martie, când oameni activi în vârful partidelor politice și numeroși afaceriști vor fi aduși în fața judecătorilor de către procurorii anti-corupție.

Denunțurile din Dosarul Microsoft, mai ales cele făcute de Gabriel Sandu, îi vor aduce în postura de urmăriți penali pe mulți dintre cei care au activat în fostul PDL, scrie jurnalul Național. PNL-ul va fi și el cutremurat de noile denunțuri, iar explozia va avea loc în PSD. Viorel Hrebenciuc și alte denunțuri vor scoate la iveală politicienii corupți.

În dorința de a-și salva pielea, dar și copiii, Viorel Hrebenciuc și Dorin Cocoș le-au spus procurorilor lucruri pe care nu le știau. În martie, primăvara aduce cutremurul DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.