Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA scoate artileria grea. Nou dosar pentru Dragnea în contra raportului Inspecției Judiciare/ SURSE

pixabay.com
diverse, umbra, timp

În ultima vreme, au apărut tot mai multe informații din interiorul DNA, toate dezvăluind abuzurile și ilegalitățile comise de procurori. Deși compromițătoare, aceste informații nu au însă nici un efect legal asupra Laurei Kovesi, care continuă să conducă DNA cu mână de fier. Singurul lucru de care se teme aceasta este raportul oficial al Inspecției Judiciare. Textul raportului urmează să fie făcut public în perioada următoare și va demonstra, punct cu punct, că mărturisirile unor procurori, precum Dragomir, sunt conforme cu realitatea. Efectul imediat al concluziilor trase de inspectori va fi demiterea urgentă a Laurei Kovesi.

NUCLEARA - Daniel Dragomir DEZVĂLUIE jurnaliștii acoperiți care mergeau în biroul lui Florin Coldea

Șefa DNA știe acest lucru și a încercat, prin toate mijloacele, să împiedice adoptarea și publicarea raportului. Până acum, nu a avut succes, căci raportul își urmează parcursul birocratic și va ajunge pe masa ministrului Justiției, Tudorel Toader. Din acest motiv, Kovesi trage tare, în prezent, pentru a-i deschide un nou dosar președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Surse din DNA ne-au declarat că dosarul Dragnea a devenit o adevărată obsesie și că el va fi activat în zilele următoare, chiar dacă nu există probe la dosar care să permită acest lucru. Imediat după aceea, șefa DNA va acuza Inspecția Judiciară de instrumentare politică a raportului privind activitatea DNA. Practic, va spune că Liviu Dragnea se răzbună pentru că i-a fost deschis un nou dosar. Acuzația de politizare urmărește să discrediteze raportul Inspecției Judiciare și să facă imposibilă demiterea Laurei Kovesi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.