Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA şi serviciile, aproape să dea lovitura fatală miliardarilor corupţi - surse

bani

Demnitarii şi miliardarii căzuţi în plasa DNA îl iau pe NU în braţe, în speranţa că vor scăpa uşor pentru că banii despre care se spune că i-ar fi "manevrat" nu sunt uşor de găsit. Procurorii şi serviciile sunt pe care să rezolve şi această problemă.

Procurorii Laurei Codruţa Kovesi au reuşit în ultima vreme nu doar să obţină probe pentru arestarea şi condamnarea celor cercetaţi, dar şi indisponibilizarea a sute de milioane de euro. Prin urmare, cei vizaţi de anchetele DNA au căutat cu disperare alte metode de a-şi pune averile obţinute ilegal la adăpost. Surse citate de enational.ro susţin că serviciile de informaţii au pus mâna pe un pont. Se pare că se verifică în prezent informaţia conform cărora ar există mai multe apartamente închiriate în diverse ţări occidentale, dar în special în Franţa şi Belgia, în care ar fi depozitate cash sumele uriaşe obţinute din împărţirea şpăgilor primite în cazul intermedierii unor contracte fabuloase cu statul român.

Potrivit sursei citate, informaţia ar fi ajuns în posesia procurorilor de la un martor cheie. Printre cei care au folosit această metodă s-ar număra şi un miliardar celebru, aflat în prezent în arest. Mai rămâne ca procurorii şi serviciile să dea de urma camerelor închiriate pe post de depozite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.