Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA sparge un nou puroi: procurorii prind un fir de milioane de euro

DNA 1

Procurorii DNA încearcă să dea o nouă lovitură, care ar aduce la iveală zeci de milioane de euro din bani negri. Bănuiala oamenilor obișnuiți se transformă în acuzații frontale ale procurorilor DNA, pentru că oamenii Laurei Codruța Kovesi dau iama în sport.

Un nou lot sportiv national tocmai este pe cale a se constitui. Iar el va fi format in exclusivitate din VIP-uri, toti unul si unul, de la patroni si conducatori de cluburi pana la inalti reprezentanti ai administratiei locale, care s-au bagat in tot felul de combinatii ce au atras suspiciunea procurorilor anticoruptie.

Insa de aceasta data nu vor fi afectati doar oamenii din fotbal, desi liderii „sportului rege” ocupa un loc fruntas in clasamentul intocmit de DNA. Pentru ca in malaxorul anchetelor vor intra de-a valma si cei considerati responsabili de finantarea ilegala a diverse cluburi sportive, in special de la bugetele locale. Iar o figura cu totul aparte in aceasta competitie arbitrata de catre oamenii Laurei Codruta Kovesi o va face, dupa cum sustin sursele noastre, clubul de suflet al edilului Capitalei, Sorin Oprescu. Iar alaturi de CSM -ul bucurestean, si alte cluburi municipale de la malul marii sau din alte zone vor fi pur si simplu luate la puricat. 

Intrarea in insolventa a devenit o adevarata molima care a lovit necrutator competitia interna de fotbal. Si chiar daca unii dintre patroni au explicat care sunt ratiunile oficiale pentru care s-au vazut nevoiti sa recurga la aceasta masura extrema, restul competitorilor nu au fost la fel de incantati de respectiva stratagema. Astfel ca, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, mai multi oameni de fotbal s-ar fi plans procurorilor anticoruptie ca la mijloc ar fi o ilegalitate prin care se fac pierdute sume uriase de bani. Si cum, pe langa „victimele colaterale” care nu mai spera sa isi vada vreodata banii datorati de cluburile in insolventa, acestea dauneaza grav si bugetului de stat, procurorii se antreneaza intens sa-i convoace la o miuta pe unii dintre cei vizati de anchetele in curs de desfasurare, informează Național.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.