Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dobrogea Sud şi-a dat afară antrenorii: Cine le va lua locul

minge handbal

După înfrîngerea suferită aseară la Chiajna, scor 27-30 cu Steaua, HC Dobrogea Sud a luat decizia de a înceta colaborarea cu antrenorii sârbi Djordje Cirkovic și Marko Sesum. ”Echipa mergea prost în ultima perioadă și, din păcate, nu s-a văzut o schimbare în bine. Trebuia produs un șoc la echipă, iar antrenorul este primul vizat”, a declarat Ionuț Rudi Stănescu, președintele HC Dobrogea Sud, conform reporterntv.ro.

Conducerea clubului va decide în aceste zile asupra băncii tehnice, existând posibilitatea numirii unui nou cuplu de antrenori. ”Nu este nimeni în pole-position, deși avem câteva variante. Dar este foarte greu să găsești peste noapte un antrenor care să vină pentru trei luni, până la finalul sezonului”, a completat Stănescu.

Iată comunicatul postat de HC Dobrogea Sud pe pagina sa de facebook: “Echipa Handbal Club Dobrogea Sud Constanța anunță faptul că începând cu data de azi, 16 martie, a încetat colaborarea cu antrenorii Cirkovic Djordje și Sesum Marko. Decizia a fost luată de comun acord și pe cale amiabilă între părți, fapt instituit din cauza rezultatelor mai puțin bune din ultimele etape. Regretăm această măsură, însă așa este în sport. Trebuie să trecem în mod constructiv peste perioadele de criză, iar principalul nostru obiectiv sunt victoriile. Mulțumim și apreciem în mod deosebit colaborarea cu antrenorii Cirkovic și Sesum, care au fost alături de noi de la începutul existenței noastre și am obținut victorii și calificări memorabile și, cu siguranță, vom rămâne prieteni buni toată viața. Mulțumim pentru tot, Ciro și Marko!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.