Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENT - Dovada că Liviu Dragnea a cumpărat traseiștii cu bani de la Guvern

Perioada de transferuri politice, prilejuită de Ordonanța traseiștilor a trecut, iar acum vine nota de plată. În ultima ședință de guvern, vicepremierul Liviu Dragnea a cerut o suplimentare a bugetului Ministerului Dezvoltării Regionale și a început să împartă bani în strânga și în dreapta.

Consultați AICI tabelul cu banii alocați de ministerul Dezvoltării către primari.

102 primari, dintre care foarte mulți traseiști care au virat la PSD, au fost fericiți de Liviu Dragnea dintr-un singur foc, iar distracția costat în jur de 33 de milioane de euro. În această listă nu sunt doar primari traseiști, ci și primari care erau deja la PSD. Opoziția este extrem de slab reprezentată pe lista lui Dragnea.

Mulți dintre primarii aflați pe această listă au trecut la PSD în această perioadă de transferuri, iar acum își primesc recompensa.

”Suma, în valoare totală de 152.022.000 lei, este alocată din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, iar hotărârea a fost aprobată de Guvern în ședința de astăzi.

Este vorba de 102 autorități publice locale, pentru care, în lipsa finanţării, există riscul de întrerupere a activității normale de funcționare sau a asigurării serviciilor publice respective. Hotărârea are la bază solicitări ale autorităților administrației publice privind situațiile financiare în care se regăsesc.

Actul normativ prevede că decontarea sumelor se va realiza în baza documentelor justificative transmise de unitățile administrativ-teritoriale. Ordonatorii principali de credite ai bugetului local din fiecare localitate în cauză vor răspunde de modul de utilizare, în conformitate cu dispoziţiile legale, a sumelor repartizate.

Hotărârea mai prevede că transferul sumelor necesare către administrația locală se face din bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), care va fi suplimentat corespunzător, în acest scop”, arată Ministerul Dezvoltării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.