Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENT - GAFĂ de proporții a ministrului Educației: scandal URIAȘ în sistem

liviu pop

Ministrul Educației, Liviu Pop, a reușit să provoace un scandal de proporții în sistemul de Educație. Într-un demers fulger de schimbare a inspectorilor școlari județeni, ministrul a comis o gafă, după ce a demis inspectorul județean de la Ialomița, dar în document scrie că este vorba despre cel de la Arad.

Citește și: Ponta aruncă pisica moartă în ograda lui Dragnea: Cum s-a înţeles liderul PSD cu Ghiţă pentru RTV - INTERVIU

Printre cei 13 inspectori demiși de ministrul Educației se numără și Luminiţa Barcari, inspector şcolar general în Ialomiţa, care susține că a fost înlocuită pe nedrept. Mai mult, i se reproșează greșelile făcute de inspectorul școlar general din Arad, scrie presa locală.

„Nu am fost notificată că voi fi schimbată din funcţie iar peste 15 zile să mi se dea ordinul de revocare, aşa cum spune legea, ci pur şi simplu pe fax au venit amândouă documentele odată, şi notificarea şi ordinul de revocare, n-au mai avut răbdare cei din Minister să treacă termenul legal”, a mai spus fostul inspector.

„Ca să vă daţi seama cum se lucrează la Ministerul Educaţiei din notificarea trimisă de ministrul educaţiei la Ialomiţa reiese că Luminiţa Barcari este revocată din funcţie pentru că inspectorul şcolar general din judeţul Arad nu şi-a îndeplinit atribuţiunile din contractul de management! Atât eu cât şi ceilalţi 12 colegi din ţară îi vom face plânge penală ministrului Liviu Pop.”, mai arată Barcari.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.