Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENT - Guvernul, pomană electorală de urgență

În plină campanie electorală, Guvernul parea că uitase de o categorie profesională cu putere mare de vot: profesorii și angajații din sistemul de Educație.
Între timp, Guvernul și-a amintit că are niște bani de dat și la profesori, iar în acest sens s-a dat o circulară de urgență în Ministerul Educației.
Toate unitățile de învățământ trebuie să trimită, de urgență, conturile pentru a se vira ”banii de cărți”. Este vorba 700 de lei, bani proveniți din fonduri europene, care le sunt oferiți profesorilor anual pentru a-și cumpăra cărți sau pentru a participa la conferințe de specialitate.
Problema a fost pusă pe tapet încă de la începutul anului, dar abia acum, în plină campanie electorală, s-au rezolvat toate procedurile.
S-ar putea ca Guvernul să își fi luat o țeapă de zile mari, iar banii să ajungă la profesori abia după alegeri. Banii pleacă de la Minister, dar procedurile de la Trezorerie durează și există posibilitatea ca acești bani să le fie virați profesorilor pe data de 17 noiembrie. Evident că prin multă bună voință lucrurile s-ar putea grăbi, în așa fel încât profesorii să primească banii în plină campanie electorală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.