Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENT- Se strâng semnături pentru moțiunea de cenzură împotriva lui Cioloș

motiune

Premierul Dacian Cioloș s-ar putea confrunta cu un test de foc în Parlament. În posesia STIRIPESURSE.RO a intrat lista de semnături care circulă pe holurile Parlamentului pentru dărâmarea Guvernului tehnocrat.

Citeşte şi: ÎNFRÂNGERE pentru DNA: După Victor Ponta, scapă şi Sebastian Ghiţă

Citește și: Alina Gorghiu recunoaște că se întâlnește, destul de des, cu Klaus Iohannis

Inițiativa a fost luată de Partidul România Unită, dar și parlamentari din alte partide au semnat deja această listă. Parlamentari ALDE sau neafiliați și-au exprimat sprijinul pentru o moțiune de cenzură.

De asemenea, subiectul a fost ridicat și în ședința senatorilor PSD, de un senator PSD. Discuții au existat, însă o astfel de decizie se va lua în forurile de conducere ale partidului.

Până în acest moment 30 de parlamentari au semnat lista pentru a depune moțiune de cenzură și chiar dacă demersul are șanse mici de reușită, cei de la PRU susțin că vor încerca să strângă numărul necesar de semnături.

Pentru depunerea unei moțiuni de cenzură e nevoie de cel puțin o pătrime din numărul total al senatorilor și deputaților și se dezbate în 3 zile de la data la care a fost prezentată (la 5 zile de la depunere) plenului reunit al celor două Camere.

P.S. La ora la care ne-a parvenit documentul nu erau strânse toate semnăturile și este greu de crezut că se vor strânge din moment ce marile partide nu sunt interesate de acest joc parlamentar.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.