Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENT Vasile Blaga a fost dat în fapt: Cum făcea rost de bani pentru partid

Vasile Blaga, fost ministru de Interne, a fost trimis în judecată, sub control judiciar, de procurorii DNA pentru trafic de influenţă, iar dosarul DNA dezvăluie mecanismul prin care Vasile Blaga colecta banii pentru partid.Vasile Blaga colecta bani pentru partid chiar de la companiile de stat, împreună cu Gheorghe Ştefan. Informaţia apare în rechizitoriul prin care liderul PNL a fost trimis în judecată. Procurorii susţin că banii au fost daţi cash, în bancnote de 500 de euro.

Citește RECHIZITORIUL INTEGRAL AICI

"Inculpatul BLAGA VASILE a fost informat de către ŞTEFAN GHEORGHE că S.C. (...)S.R.L trebuie susţinută să încheie contracte cu cele două companii naţionale conduse de ,,omul lor”–la care a intervenit în acest sens -întrucât o parte din profitul lor urma să fie direcţionat către partid, şi a achiesat la această manieră de obţinere a unor finanţări, dincolo de modalitatea legală avută la dispoziţie", se arată în rechizitoriul DNA.

Citește și: Noua MODĂ PORNO printre tinere: Cum au ajuns să se machieze / FOTO

Referitor la sumele de bani primite, (...) le-a remis lui ŞTEFAN GHEORGHE, de cele mai multe ori după schimbarea lor ,,la negru” în bancnote de 500 euro- la solicitarea acestuia -suma totală pe care i-a predat-o fiind de aproximativ 25.000.000 lei -27.000.000 lei”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.