Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Documentația pentru autostrada Suplacu de Barcău- Borș, trimisă la SEAP: Valoarea totală a contractului, peste 215 milioane euro, fără TVA

gov.ro
SEAP

Documentația pentru proiectarea și execuția celor aproximativ 60 de kilometri ai autostrăzii Suplacu de Barcău - Borș a fost transmisă luni spre SEAP, în vederea publicării, valoarea totală a contractului depășind 215 milioane euro, fără TVA, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere printr-un comunicat remis Agerpres. Proiectul este format din trei loturi: Suplacu de Barcîu-Chiribiș (26 de km), Chiribiș-Biharia (29 de km) și Biharia-Borș (5 km).

"Cu o valoare însumată de peste 215 milioane de euro, fără TVA, contractul urmează să prevadă o perioadă de proiectare de 6 luni și o perioadă de 18 de luni pentru construcție. Perioada de garanție a lucrărilor, prevăzută în documentație, este cuprinsă între 5 și 10 ani, în funcție de opțiunea ofertanților", se menționează în comunicat. Pentru acest proiect, prevăzut în Master Planul General de Transport, ofertele trebuie depuse într-un interval de 3 luni din momentul publicării.

La fel ca alte contracte scoase la licitație anul acesta de CNAIR, contractul pentru segmentul Suplacu de Barcău—Borș va conține o serie de condiții stricte printre care: eliminarea posibilității judecării litigiilor la Curtea de Arbitraj de la Paris, eliberarea autorizației de construcție doar după avizarea proiectului tehnic precum și stabilirea clară a nivelului sancțiunilor aplicate Antreprenorului, în cazul în care acesta nu respectă termenele și calitatea lucrărilor. Segmentul Suplacu de Barcău — Borș face parte din Autostrada Transilvania și urmează să asigure legătura dintre Vestul României și Ungaria, prin Vama Borș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.