Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENTE cu facturile din vacanțele lui Coldea cu Ghiță: Apare și Vasile Dâncu / VIDEO

Sebastian Ghiță detonează din nou lumea serviciilor secrete și cea politică prin dezvăluirile sale. Ghiță spune că a fost într-o vacanță alături de cumnatul său, iar însoțitori au fost oameni de seamnă: Vasile Dâncu, fost vicepremier al României, și Florian Coldea și soția sa. Ghiță a prezentat și documente pentru a-și baza dezvăluirile.

”În octombrie 2012 am fost împreună cu Vasile Dâncu şi cu cumnatul meu, Cristi Anastasescu, în Toscana, Italia unde am stat la o vilă. Iată şi un document de la acea vilă cu numele noastre tipărite pe document. Fac toate astea pentru că îmi credibilizează spusele şi în felul acesta vă puteţi da seama că tot ceea ce v-am prezentat e adevărat, e real, e cu documente.

E momentul să vă opriţi. Aceste dezvăluiri sunt doar începutul. Voi continua şi cu mai multă putere. Românii nu vă mai vor. Foştii mei prieteni, Coldea şi Kovesi, românii au votat împotriva voastră.

Aveţi aranjamentele voastre cu judecători fricoşi. Românii au votat. Nu mai vor aşa ceva. Le-am transmis prin aceste episoade că nu voi ceda. Voi spune adevărul.”, a declarat Sebastian Ghiță în ultima înregistrare difuzată de România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.