Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi ani de la masacrul care a cutremurat Franța: Macron aduce un omagiu victimelor de la 13 noiembrie / VIDEO

captura youtube
macron ceremonie victime paris

Emmanuel Macron împreună cu soţia sa Brigitte au început luni, la Stade de France, în prezenţa predecesorului său, François Hollande, să aducă o serie de oamgii victimelor atentatelor de la 13 noiembrie 2015, soldate cu 130 de morţi la Paris şi Saint-Denis, relatează AFP, conform news.ro.

Şeful statului a sosit la Stade de France imediat după ora locală 9.00 (10.00, ora României), primul dintre cele zece locuri ale atacurilor, unde se desfăşoară luni o ceremonie de omagiu tăcută, în prezenţa familiilor victimelor.

O nouă mişcare surpriză, după revoluţia fiscală: Anunț radical făcut de un GIGANT de pe piața de retail

Emmanuel Macron a fost primit de primarul din Saint-Denis, Laurent Russier. El a depus o jerbă în faţa plăcii comemorative, pe care figurează numele lui Manuel Dias, singurul ucis în exploziile de la 13 noiembrie în apropiere de Stade de France.

Un moment de tărere a fost ţinut, în prezenţa miniştrilor de Interne Gérard Collomb, Justiţiei Nicole Belloubet, preşedinţilor Senatului Gérard Larcher şi Adyunării Naţionale François de Rugy, primarului Parisului Anne Hidalgo, preşedintei regiunii Ile-de-France Valérie Pécresse şi deputatului din Seine-Saint-Denis, Eric Coquerel.

Şeful statului şi soţia sa au dat mâna cu familiile prezente, după care au plecat cu maşina către restaurantele şi barurile pariziene care au fost ţinta atacurilor - Le Carillon, Le Petit Cambodge, La Bonne Bière, le Comptoir Voltaire, la Belle Equipe şi sala Bataclan, în cadrul ceremoniilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.