Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi șefi din servciiile secrete fac dezvăluiri uluitoare

pixabay.com
diverse, umbra, spion

Doi şefi din serviciile speciale au făcut dezvăluiri inedite despre neregulile găsite la DIPI. Înainte de căderea Guvernului Ponta, şeful DIPI le-a cerut să constituie un control asupra fondurilor operative, şi apoi să urmeze distrugerea acelor documente justificative. Conform legii, anumite documente pot fi distruse pentru că se acumulează un volum prea mare și nu mai există spațiu de depozitare.

Citește și: Generalul Florian Coldea vorbește despre SFÂRȘITUL TĂCERII

Citește și: ULTIMUL mesaj public lansat de Florian Coldea, după DISPARIȚIA lui Ghiță

Vezi şi: Alina Mungiu-Pippidi face afirmaţii grave: Partidul lui Nicuşor Dan, ajutat de SRI

Citește și: VIDEO Klaus Iohannis și soția la prima ieșire publică după CUTREMURUL din SRI. Au plecat prin spate

”Echipa de control a fost numită din ordinul ministrului Gabriel Oprea, se constituie echipa de control şi avem surpriza să constatăm grave nereguli privind utilizarea acestor fonduri. Nu au fost de acord cu neregulile găsite şi ni s-a spus să le scoatem. Am spus că neregulile erau aşa, erau foarte grave. Erau folosiţi bani în alte scopuri. Erau folosiţi pentru cadouri, pentru şefi de instituţii.

Printre cei care au primit cadouri se numără şi Florian Coldea. Potrivit rechizitoriului, acesta ar fi primit un ceas.  Ce a deranjat cel mai tare este că printre cei vizaţi de nereguli erau chiar şefi din DIPI”, arată cei doi foști șefi ai DIPI, la Antena 3.

Cei doi susţin că l-au informat pe premierul Dacian Cioloş care nu a luat nicio măsură. „Poate domnul Cioloş nu avea percepţia acestui department. M-am întâlnit cu şeful de Cabinet. Acel mesaj a fost dat pe 6 ianuarie. Ministrul de Interne era Tobă. M-am întâlnit cu Paul Ghiorghiu, nu i-am putut reda informaţii din dosarele clasificate. I-am spus punctual că sunt probleme grave si că doresc să-l informeze pe premier să trimită corpul de control al ministrului. Mi-a spus că îl va informa şi că rămânem în contact. Nu am fost contactat”, a povestit unul dintre şefii de servicii speciale invitaţi la Sinteza Zilei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.