Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi palestinieni au fost ucişi după ce au atacat două femei

palestina

Doi palestinieni au fost ucişi după ce au rănit cu cuţitul două femei, dintre care una se află în stare gravă, într-o colonie israeliană din Cisiordania ocupată, atacatorii fiind ucişi ulterior, au anunţat poliţia şi serviciile de salvare israeliene, relatează AFP.

Cei doi bărbaţi au înjunghiat victimele, în vârstă de 40 şi 58 de ani, într-o băcănie din colonia Beit Horon, la nord-vest de Ierusalim, a precizat poliţia. Una dintre femei este în stare critică, iar cealaltă a fost uşor rănită, au afirmat echipele de salvare. Cei doi agresori au fost împuşcaţi de gărzi din colonie, a precizat poliţia israeliană. Echipele de genişti au dezamorsat două dispozitive explozibile la faţa locului, au anunţat armata şi poliţia.

Acesta este cel de-al treilea atac comis în interiorul unei colonii în ultimele opt zile, în contextul în care Cisiordania, Ierusalimul şi Israelul au fost afectate de violenţe ce s-au soldat cu 159 de morţi palestinieni şi 24 israelieni de la 1 octombrie 2015, spun cei de la Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.