Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi procurori au fost DENUNȚAȚI de un politician celebru: 'Mi-au cerut să-l denunț pe Călin Popescu Tăriceanu'

breaking news

Doi procurori, unul care e în conducerea DNA, au fost denunțați de un fost politician! Adrian Mladin, fost primar al comunei  Jilava, spune că a depus denunțuri împotriva a mai mulți procurori, la adresa cărora face acuzații grave. Marius Iacob, acum la DNA, și Grigore Voicu, sunt acuzați de Mladin de ilegalități.

”Marius Iacob și Grigore Voicu, procurori, mi-au cerut să fac denunțuri. Mi s-a cerut să-l denunț pe Călin Popescu Tăriceanu și pe Teodor Atanasiu. Procurorul Mihai Ilie, de la Parchetul General, a luat bani de la mine. Lui Doru Țuluș i s-a cerut să nu-l ancheteze pe Gabriel Oprea. Am depus acte că am dat bani lui Marian Petrache (n.r. lider PNL, președintele CJ Ilfov) și Gabriel Oprea începând din 2014. Am depus probe clare, cu viramente bancare, când le dădeam bani. Doamna Enache mi s-a cerut să-l denunț pe Tăriceanu.”, a spus Adrian Mladin într-un interviu pentru  Antena 3.

Citește și: Ministrul Muncii a recunoscut! Ce s-ar putea întâmpla cu salariile angajaților dacă se vor muta contribuțiile pe angajat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.