Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi STRĂINI au fost arestaţi pe aeroportul din Istanbul / UPDATE

UPDATE: Doi cetăţeni străini au fost arestaţi marţi pe aeroportul internaţional din Istanbul în legătură cu atacul care a avut loc în noaptea Anul Nou într-un club de noapte din oraş, scriu Reuters şi AFP, citând presa turcă, transmite şi agerpres.

Agenţia Dogan, citată de AFP, transmite că cei doi cetăţeni străini, a căror naţionalitate nu a fost dată publicităţii, au fost reţinuţi la intrarea în terminalul pentru plecări internaţionale şi au fost transportaţi la sediul forţelor de securitate din Istanbul.

Citeşte şi: S-a aflat cine este TERORISTUL din Istanbul. Detalii cutremurătoare / FOTO-VIDEO

Atacul armat din clubul Reina a lăsat în urmă 39 de morţi şi 69 de răniţi. Gruparea Jihadistă Statul Islamic a revendicat atacul.

Serviciile de securitate din Kârgâzstan au anunţat marţi că verifică informaţiile potrivit cărora un cetăţean kârgâz a fost implicat în atacul terorist de la Istanbul din noaptea de Revelion, precizând că se află în contact cu autorităţile turce, transmite Reuters.

Serviciile de securitate kârgâze nu au oferit alte detalii.

Postul public de televiziune din Turcia, TRT, citat de EFE, a informat marţi că atacatorul din clubul Reina din noaptea de Anul Nou se numeşte Lakhe Maşrapov, are 28 de ani şi este originar din Kârgâzstan.

Potrivit unor elemente preliminare ale anchetei, atacatorul a intrat în Turcia dinspre Siria, ţară în care a luptat în numele grupării teroriste Statul Islamic, motiv pentru care pare să fi avut 'o bună cunoaştere a armelor de foc', a scris publicaţia Hürriyet.

Ştire iniţială:Doi cetăţeni străini au fost arestaţi pe aeroportul internaţional din Istanbul în legătură cu atacul care a avut loc în noaptea Anul Nou într-un club de noapte din oraş, scriu Reuters şi AFP, citând NTV, transmite agerpres.

Atacul armat din clubul Reina a lăsat în urmă 39 de morţi şi 69 de răniţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.