Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOLIU în familia Iohannis. Finii preşedintelui trec prin momente grele

lumanare doliu

Este doliu în familia extinsă a preşedintelui Iohannis. Finul cuplulului prezidenţial, Marius Vecerdea, şi-a pierdut tatăl, anunţă televiziunile de ştiri. Vecerdea este şi antrenorul de tenis al preşedintelui, dar şi proprietarul casei din Florida în care cuplul Iohannis şi-a petrecut mai multe concedii.

Vezi şi: PERCHEZIŢII la Politehnica din Cluj: Procurorii au întrerupt un examen

Klaus si Carmen Iohannis l-au botezat pe unul din copiii lui Marius Vecerdea, patronul unui club de tenis din Sibiu, acolo unde presedintele se antreneaza pentru a se mentine in forma. Potrivit rtv.net, saptamana trecuta, Vecerdea a anuntat ca i-a murit tatal, care a fost inmormantat sambata la Cimitirul Minicipal.

„Tatal meu s-a dus in alta lume! Si-a dorit mult sa mai ramana printre noi, sa împarta bucuriile, realizarile si emotiile noastre, si jocurile năstruşnice ale nepotilor, dar sunt sigur ca a gasit pacea lui Dumnezeu si calea de a privi de acolo de sus, toate aceste lucruri! Au ramas cu noi, disciplina, perseverenta, blandeţea dar si fermitatea, umorul, si multe alte calitati pe care le-a transmis. Prin felul lui de a fi, ne-a last atat de multe ganduri si emotii, care vor ramane intotdeauna in memoria noastra. Dumnezeu sa-l odihneasca!”, a postat Vecerdea pe o reţea de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.