Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOLIU în lumea muzicii. A MURIT Prodigy - VIDEO

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Este doliu în lumea muzicii! Rapperul american Albert Johnson, cunoscut sub numele de scenă Prodigy, a murit la vârsta de 42 de ani în Las Vegas (SUA), informează EFE citând revista Rolling Stone.

 

Reprezentantul Mobb Deep a confirmat pentru publicaţia amintită decesul lui Prodigy după ce muzicianul fusese spitalizat în urma unui concert susţinut în Las Vegas, din cauza complicaţiilor cauzate de boala ereditară de care suferea - anemie falciformă sau siclemie.

"Cauzele exacte ale morţii sale nu au fost încă determinate. Dorim să mulţumim tuturor pentru respectarea vieţii private a familiei în acest moment", a adăugat reprezentantul.

 

Rapperul american şi totodată producătorul Havoc (Kejuan Muchita), al doilea membru al grupului Mobb Depp, a publicat o fotografie cu Prodigy pe profilul său de Instagram cu un mesaj simplu: "Pentru totdeauna".

Apărut în cartierul Queens din New York, grupul Mobb Depp a atins o notorietate importantă în anii pe scena rappului hardcore şi gangsta de pe coasta de est a SUA.

Prodigy, care a a avut de asemenea o carieră solo de succes şi a lansat în ianuarie ultimul album, "Hegelian Dialectic - The Book of Revelation", a petrecut trei ani în închisoare, între anii 2008 şi 2011, după ce a fost condamnat pentru posesie ilegală de arme, precizează sursa citată.

Citește și: Percheziții de AMPLOARE la spărgători de locuințe. SUTE de polițiști mobilizați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.