Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu în lumea muzicii: Liderul unei trupe din România a murit la doar 42 de ani - FOTO/VIDEO

lumanare doliu

Lumea muzicii româneşti a fost lovită de o nouă tragedie! Bateristul și fondatorul grupului Negură Bunget, Gabriel Mafa "Negru”, a încetat din viață marți, 21 martie, la doar 42 de ani. Informația a fost făcută publică de colegul lui de trupă, Tibor Kati (solist, chitarist, keyboards), într-un mesaj postat pe Facebook.

"Cu durere in suflete, va informam despre moartea prietenului si colegului nostru, Gabriel Mafa „Negru”, care a murit astazi, 21 martie 2017, la varsta de 42 de ani. Regretam profund incetarea din viata a omului care a cladit si sustinut Negura Bunget, si care s-a dedicat intreaga viata lucrurilor sacre din cultura noastra, aducand-o la viata prin muzica si transmitand-o diverselor generatii de pretutindeni. Speram ca legatia sa va continua sa incante si sa consoleze pe aceia pe care i-a lasat in urma. Cu regret si tristete, transmitem sincere condoleante familiei sale, si acelora care l-au cunoscut si indragit in aceasta viata”, a scris Tibor Kati pe Facebook.

Citește și: Una dintre vedetele mondiale a încetat din viață după o boală îndelungată

Negură Bunget este o formație românească de black metal. A fost înființată sub numele de Wiccan Rede la sfârșitul anului 1994, în formulă duo (Hupogrammos Disciple și Negru). În luna noiembrie a aceluiași an au înregistrat primul lor demo, „From Transylvanian Forest”.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.