Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu în presa română: Un cunoscut jurnalist s-a stins din viață

lumanare doliu

Jurnalistul Sorin Iordache a murit pe 19 aprilie, însă trupul neînsuflețit al acestuia va fi ridicat după mai multe zile în care s-a aflat în morga spitalului, după cum anunță jurnalistul Florian Bichir. Mai multe persoane care l-au cunoscut și-au exprimat regretul față de trecerea sa în neființă pe rețelele sociale.

”O veste tristă. A trecut la cele veșnice fostul meu coleg Sorin Iordache. Nu mai avea pe nimeni pe lume”, este unul dintre mesajele de pe Facebook.

"Sorin a fost împuscat la Revolutie și a lucrat în TVR, Curentul, Evenimentul Zilei, Adevarul”. Am tot sunat pe la revolutionari – care ar putea sa-l preia legal si nimic…Viata de jurnalist. Drum bun Sorine….”, anunțase inițial Florian Bichir pe pagina personală de Facebook.

Citește și: Tradiții și SUPERSTIȚII de Sfântul Gheorghe: Ce e de făcut în această zi

Florian Bichir a revenit cu o nouă postare în care a anunțat că problema trupului lui Sorin Iordache s-a rezolvat. "Vești bune, dacă pot spune așa. S-a rezolvat problema cu trupul fostului nostru coleg Sorin Iordache. Multumesc în numele lui Sorin si a sufletului său directorului Spitalului, directorului IML, primarului sectorului 6 Gabriel Mutu.

Luni sau marti corpul lui Sorin va fi preluat de Mihnea Talau, care are si buletinul său. O să meargă și la Evidența Populației, o să dea și o declarație, are treabă multă....Groapa va fi donata de primaria sector 6, prin domnul primar Gabriel Mutu.

Vor mai fi cheltuieli de inmormantare: haine, sicriu, gropar, pomană, etc. De data asta jurnaliștii s-au comportat exemplar și le mulțumesc din suflet. Va fi nevoie de o chetă, de strâns câțiva bănuți.", a mai scris Florian Bichir.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.