Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOLIU în România: Fostul fotbalist al Generației de Aur, Daniel Prodan, a murit

daniel prodan

Lumea fotbalului din România e iar în doliu! Unul dintre cei mai mari fundași din istoria echipei naționale a încetat din viață la numai 44 de ani. Fostul internațional Daniel Prodan a murit miercuri seară în urma unui infarct. Medicii au încercat timp de 3 ore să-l resusciteze. E primul fotbalist din celebra Generație de Aur a României care moare.

Vezi și: Lumea fotbalului este în stare de ȘOC după moartea lui Prodan: Mesaj de ADIO de la Atletico Madrid

«Daniel DIDI PRODAN A MURIT în urmă cu câteva ore ca urmare a unui infarct!!! Avea 44 de ani. Mi-a fost un mare prieten, iar sfârsitul său prematur de drum mă mâhnește profund. Este cea mai grea știre exclusivă pe care o dau în toată cariera mea.

Tragedia s-a petrecut în casa din Voluntari a fostului mare fundaș tricolor. Colapsul s-a petrecut sub ochii soției sale, Licinia, care la 19.57 a anunțat Salvarea.

Vezi și: SONDAJUL care RĂSTOARNĂ TOATE CALCULELE: Cele mai noi cifre

Directorul SABIF, Alis Grasu, mi-a confirmat că "În 14 minute a ajuns la dânsul primul echipaj. Foarte rapid a venit și al doilea. Ambele mașini au dotari de ultimă generație și medici urgentiști experimentați, au încercat să-l resusciteze timp de trei ore. S-a încercat tot ce este posibil, din păcate inima sa a cedat"», a anunțat jurnalistul Dorin Chioțea.

"Se uita la televizor și s-a chircit de durere. Nimic nu s-a mai putut face. Totul s-a întâmplat la ora 20:00. Echipele de descarcerare au intervenit timp de două-trei ore, dar nu s-a mai putut face nimic" au povestit cei din familie pentru Libertatea.

Didi Prodan are doi copii: o fată, Ștefania – studentă în Olanda, și un băiat, Răzvan – fotbalist la Atletico Regal București.

Prodan s-a născut în martie 1972 și a fost unul dintre cei mai importanți jucători români. Și-a început cariera la Olimpia Satu Mare, iar în 1993 a fost cumpărat de Steaua, unde a jucat 3 ani.

Atletico Madrid l-a transferat în 1996 și a jucat doi ani în capitala Spaniei. A mai evoluat la Rocar și la FC Național. Pentru națională a strâns 54 de meciuri și a participat la Campionatul Mondial de din 1994 și la Campionatul European din 1996.

Vezi și: Maia Sandu primeşte lovitura de graţie. Reacţia ambasadei SUA după alegerile din R.Moldova

Palmares:

Steaua: 5 titluri de campion, 2 Cupe ale României, 2 Supercupe ale României

Rangers: 2 titluri de campion, 2 Cupe ale Scoției, 1 Cupă a Ligii

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.