Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOLIU în sportul românesc: Moarte cumplită la doar 19 ani / VIDEO

lumanare

Lumea sportului românesc este în stare de şoc. Un halterofil de doar 19 ani a avut parte de o moarte cumplită. Alex Arabadji era născut în Republica Moldova, dar avea şi cetăţenie română. Tânărul, care practica halterele fiind legitimat la clubul Dunărea din Galaţi, a murit în noaptea de miercuri spre joi, în ţara natală, după ce s-a izbit violent de remorca unui camion.

Citește și: Ce de bani! Ce salariu impresionant are șefa Vodafone România și ce „primă” de instalare a primit

Alex fusese miercuri, în Galaţi, de unde plecase fericit. Tocmai primise permisul de conducere pentru motociclete, scrie viata-libera.ro. Potrivit presei din Cahul, băiatul se deplasa spre punctul vamal Giurgiuleşti - Galaţi cu motocicleta, însă lipsa de experienţă i-a fost fatală.

Posibil pe fondul vitezei prea mari, a pierdut controlul motocicletei şi a intrat violent în spatele semiremorcii unui autocamion care staţiona lângă o benzinărie de la marginea Giurgiuleştiului. Impactul a fost atât de violent, încât tânărul halterofil s-a stins la faţa locului, înainte de venirea ambulanţei. Ironia sorţii face ca accidentul să se fi produs la numai câteva ore după ce îşi obţinuse permisul de conducere după cum mărturiseşte Costel Dimofte, fostul lui antrenor de la CSU.  "Nici nu mai sunt în stare să-mi amintesc dacă a fost ieri (n.r. - miercuri) la antrenament. Şi-a dorit atât de mult permisul şi iată că i-a fost fatal, chiar în ziua în care îl ridicase. Abia ieri primise acest permis şi după câteva ore…", a spus Dimofte.

Citește și: A murit cea mai bogată femeie de pe planetă! Cine i-a luat „COROANA”

Tânărul halterofil absolvise o clasă cu profil sportiv la Liceul „Mihai Sadoveanu” din Giurgiuleşti şi trecuse cu bine de admiterea la Facultatea de Educaţiei Fizică şi Sport din Galaţi, unde urma să-şi înceapă peste câteva zile cursurile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.