Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pandele, primarul de Voluntari, nu cunoaşte legea!

Primar al oraşului Voluntari de prea multă vreme, domnul Florentin Pandele nu cunoaşte legea!

"Am aflat cu surprindere din presă că un deputat de Vrancea ar fi fost azi agresat, în timp ce îşi făcea campanie electorală prin Voluntari. Sunt uimit că domnul respectiv, deşi este parlamentar, nu cunoaşte legea sau, dacă o cunoaşte, o încalcă. Campania electorală începe cu o lună înainte de alegerile locale din 5 iunie, adică la inceputul lunii mai”, spunea sâmbătă, primarul Pandele.

O să îi dau o lecţie gratuită de legislaţie domnului Florentin Pandele dacă într-adevăr nu cunoaşte legea. Iar dacă o cunoaşte, se pare că încearcă să îi mintă pe oameni!

Îl informez pe primarul Pandele că Autoritatea Electorală Permanentă(AEP) a făcut ieri următoarele precizări: “Nu există nicio încălcare a legislației electorale în cazul partidelor politice și a persoanelor fizice care își fac publicitate politică stradală în perioadele dintre campaniile electorale, prin bannere și alte materiale de propagandă, întrucât Legea nr. 115/2015 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, pentru modificarea Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001, precum şi pentru modificarea şi completarea Legii nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali reglementează strict conduita candidaților în campania electorală”. Mai mult, legea specifică faptul că pe parcursul campaniei electorale care începe pe 6 mai legea interzice competitorilor politici să utilizeze bannere, mesh-uri, panouri publicitare, steaguri publicitare, calcane, ecrane publicitare, indicatoare publicitare direcţionale, structuri de publicitate autoportante, publicitate luminoasă, publicitate pe vehicule”

Prin urmare, nu doar că am voie să îmi fac campanie până pe 6 mai, dar mă întreb dacă există vreo legătură între dezinformările domnului Pandele şi faptul că unele panouri publicitare mi-au fost distruse şi am fost agresat pe stradă!

Nu în ultimul rând, ţin să precizez că locuiesc în oraşul Voluntari de cel puţin două mandate ale primarului Florentin Pandele şi, din păcate pentru dumnealui, ştiu foarte bine cum conduce acest oraş. Dacă aş fi fost mulţumit sau dacă mulţi dintre locuitorii din Voluntari nu mi-ar fi cerut să candidez, probabil nu aş fi făcut acest lucru! Înţeleg că este speriat că are un contracandidat, dar l-aş sfătuit să ne concentrăm pe o campanie pozitivă, nu pe una bazată pe minciuni şi dezinformări.

Mai mult, ca să vadă că sunt fair-play, îi transmit domnului Pandele că poate să mă contacteze oricând are nelămuriri legate de legislaţia electorală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.